Proeven

De Kameraod Brouwers kunnen mooie verhalen vertellen over speciaalbieren en een prachtig etiket om het flesje vouwen. Maar uiteindelijk moet je onze bieren 'beleven'. 

 

Daarom organiseert Kameraod Brouwers met regelmaat workshops waarin de kunst van het speciaalbier-proeven én - beleven centraal staat. Tijdens de circa 2,5 uur durende proeverij presenteert onze brouwmeester vijf mooie speciaalbieren. Om de smaakbeleving compleet te maken worden vier bieren begeleid door bijbehorende gerechtjes. Tijdens de proeverij vertellen wij je ook graag over het brouwproces en de historie van speciaalbier.

Groepen tot 10 personen kunnen zich aanmelden op één van de onderstaande proeverijen met open inschrijving. De kosten hiervan bedragen €32,50 per persoon. 

 

Voor groepen vanaf 10 personen bieden we aangepaste mogelijkheden.

Helaas zijn er vanwege het coronavirus

de komende tijd (nog) geen proeverijen ingepland.

Een digitale proeverij zit in de pijplijn, dus houd

onze social mediakanalen in de gaten.

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Huishoudelijke mededelingen

• Voor onze open workshops geldt een minimum aantal van 5 en een maximum aantal van 15 deelnemers.

 

• Voor degenen die geen alcohol willen of kunnen drinken, bijvoorbeeld de BOB, serveren wij een aantal heerlijke alcoholvrije alternatieven.

• De brouwerij van Kameraod Brouwers bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw, die alleen bereikbaar is via een trap. Wij vernemen het graag wanneer iemand niet in staat is deze trap op te komen. In dat geval bekijken we de mogelijkheid tot het nemen van een andere proefruimte.

Achtergrond textuur.jpg
LOGO_KAMERAOD_BROUWERS_TITEL_LOS_WIT.png

Contact:

info@kameraodbrouwers.nl

Bezoekadres:

Kasteellaan 1

5961 BW Horst

© 2019 by Kameraod Brouwers