top of page

Proeven

Horeca

Onze speciaalbieren zijn gemaakt om te beleven en van te genieten. Dit kan dicht bij de bron in het Grand Café van Graaf ter Horst, vanwaar je uitzicht hebt op onze brouwerij. We hebben echter meer Kameraoden waar onze bieren te vinden zijn. Hieronder een volledig overzicht van onze horeca Kameraoden. Ga er eens gezellig op bezoek en geniet van de bieren!  

Graaf ter Horst

Het Maashotel

Bij Christoffel

Goesting Venray

Café ’t Tunneke Melderslo

Bierlokaal Smaek Horst

Centraal Baarlo

Proeflokaal van Horst (wisselend assortiment; van tijd tot tijd Kameraod bieren beschikbaar)

SV Melderslo (wisselend assortiment; van tijd tot tijd Kameraod bieren beschikbaar)

 

Retail

Krijg je geen genoeg van onze bieren of beleef je ze liever thuis? Onze bieren zijn, naast in onze webshop, ook verkrijgbaar bij onderstaande verkoop Kameraoden. Bezoek hun (online) winkel en sla er je slag!

Mr. Hop

Drankenhandel-Slijterij Weijs

Dagwinkel Melderslo

Beers & More 77

Boerderij ’t Platteland

Proeverij

Door de groeiende vraag naar onze bieren zijn wij onze brouwactiviteiten verder en verder uit aan het breiden. Dit gaat helaas ten koste van onze tijd voor nevenactiviteiten, waardoor wij genoodzaakt zijn te stoppen met het verzorgen van exclusieve groepsproeverijen.

 

Maar niet getreurd; we zijn in nauwe samenwerking met onze Kameraod Graaf ter Horst druk bezig een culinaire bierbeleving te organiseren. Houd, voor meer info hierover, onze social media kanalen in de gaten.

Achtergrond textuur.jpg
LOGO_KAMERAOD_BROUWERS_TITEL_LOS_WIT.png

Contact:

info@kameraodbrouwers.nl

Bezoekadres:

Kasteellaan 1

5961 BW Horst

© 2019 by Kameraod Brouwers

bottom of page