top of page
speciale kameraod.jpg

Speciale Kameraod

KB-BG-WIDE.png

Ontmoet onze Speciale Kameraod

Daar waar beleving, passie en smaak samenkomen; daar vind je onze Speciale Kameraod. Een reeks vernieuwde bieren waar wij, van Kameraod Brouwers, trots op zijn. En waar jij samen met jouw kameraoden van mag genieten. 

 

Met de Speciale Kameraod zijn wij teruggegaan naar onze kern, waar worden wij echt gelukkig van? Dat is het bedenken, brouwen en bottelen van speciale nieuwe bieren. Binnen dit creatieve proces komt onze passie voor bier écht naar voren. En graag brengen wij, samen met jullie, onze passie tot leven in een totaal beleving. 

 

Benieuwd naar onze eerste Speciale Kameraoden of wat wij verstaan onder beleving? Laat je dan meenemen en word deel van onze speciale Kameraod! Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ben jij de eerste die op de hoogte wordt gebracht van dit nieuwe avontuur. Voel het Kameraodschap en ontvang als eerste onze nieuwe bieren, laat je meenemen in de beleving van proeftechniek, ontdek hoe wij onze recepten ontwikkelen én beleef onze bieren zoals wij ze ook beleven. Samen.

 

Als vader en zoon, maar ook als echte Kameraoden. 

Want het mooiste bier beleef je samen.

_MG_7040.jpg

Word onze Speciale Kameraod!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van alle updates over de Speciale Kameraod.

Volg ons op de socials

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page